Hoe krijg je je geld terug? Met andere woorden, hoe vraag je een terugbetaling aan?

1. Open je KUARIO-account op je mobiele apparaat of online account.
  2. Klik op het tandwielpictogram voor instellingen.
  3. Ga naar je accountinstellingen.
  4. Kies "Restitutie."
  5. Selecteer de gewenste wallet (indien je meerdere wallets hebt).
  6. Ga akkoord met het KUARIO restituatiebeleid.
  7. Bevestig je aanvraag door op "Vraag restitutie aan" te klikken.
  8. Er wordt een overzicht weergegeven.
  9. Klik op "Terugbetaling goedkeuren" om het proces af te ronden.

Het restitutiebedrag wordt van je KUARIO wallet afgeboekt, en het terugbetaalde geld wordt bijgeschreven op de betaalmethode die je hebt gebruikt om op te waarderen.